5 apper for å trene enhver hund hjemme

Publisert av Mayalu

Annonser

For de som er dyreeiere vet du at det fra tid til annen er nødvendig tren kjæledyret ditt. Hovedsakelig når kjæledyret ditt viser atferd som opprør eller til og med ikke adlyder sine eiere på riktig måte.

Derfor, ved hjelp av teknologi, er det i dag mulig å stole på applikasjoner som kan veilede eieren til å trene kjæledyret sitt og lære ham å være en "flink gutt".

Imidlertid vil vi snakke om i denne artikkelen fem apper for å trene ethvert kjæledyr i hjemmet ditt, Mange av dem er gratis og superpraktiske å bruke, sjekk dem ut nedenfor.

Annonser

Sjekk ut 5 apper for å trene ethvert kjæledyr hjemme

1. Dogo

For det første  er en applikasjon tilgjengelig forfrosk Android Det er iOS, hvor er sDet er mulig for foresatte å få tilgang til 5 treningsprogrammer for å trene kjæledyrene sine, med kommandoer og aktiviteter som oppmuntrer kjæledyrets læring.

Appen , er perfekt for folk som leter etter apper for å trene ethvert kjæledyr hjemme. Dette er fordi brukeren også kan bruke teknikker som veileder kjæledyret til å lytte til kommandoer og øve på aktiviteter for å bli mer lydig.

Annonser

2. DogCam

DogCam er en applikasjon tilgjengelignivå for Android Det er iOS, som lar kjæledyreiere ikke bare kunne ta morsomme selfies med kjæledyrene sine, men har også en enorm meny med videoer, aktiviteter og lydkommandoer. Hjelpe kjæledyret ditt til å bli mer lydig.


Se også:


Appen DogCam, er for folk som leter etter apper for å trene ethvert kjæledyr hjemme, ettersom kjæledyret ditt i økende grad lærer nye kommandoer, er det mulig å ta opp og til og med dele det på sosiale medier.

3. Zee.Now

Zee.Nå er en applikasjon tilgjengelig til Android Det er iOS, er perfekt for folk som leter etter  per apper for å trene hvilken som helst hund hjemme, i tillegg til å ha en virtuell dyrebutikk.

I tillegg kan du få tilgang til tips for trening og opplæring av kjæledyret ditt.

Appen Zee.Nå, har en enorm portefølje av produkter, fra hygiene til leker for å utdanne og underholde hunden din.

Annonser

I appen kan du også sjekke ut noe innhold med tips og omsorg for kjæledyr.

4. Kjæledyrfører

Kjæledyrsfører er en applikasjon tilgjengelighan stopper Android Det er iOS, som er muligDet er mulig å finne et transportmiddel for å ta med kjæledyret ditt hvor som helst.

Søknaden er for personer som leter etter en app for å trene hvilken som helst hund hjemme og fungerer som en Uber for dyr, hvor du kan transportere kjæledyret ditt.

Søknaden Kjæledyrsfører, har også tips for å holde kjæledyret ditt høflig og rolig under reise og hvordan du kan trene det til å være mer lydig og ikke bli overrasket over de smertefulle turene til veterinæren, for eksempel.

Annonser

5. DogBuddy

DogBuddy er en applikasjon tilgjengelignivå for Android Det er iOS, der det er muligDen kan brukes hver dag med kjæledyret ditt.

I den kan eiere overvåke hvordan kjæledyrene deres har det hver dag, om de spiste riktig, gjorde aktiviteter, lekte og til og med gå inn i en treningsrutine.

Til slutt søknaden DogBuddy er ideell for de som leter etter apper for å trene ethvert kjæledyr hjemme og det er også mulig å bestille veterinærtimer, finne førstehjelpstips i nødstilfeller og hvilke klinikker som er ledige.

Kategorier: applikasjoner

0 Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar plassholder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

nb_NONorwegian