Как да печелите пари с търгове за мотоциклети през 2021 г

Публикувано от Mayalu на

Реклами

O leilão tem conquistado cada vez mais pessoas quando a questão é investimento e baixo risco. Os leilões são boas oportunidades de retorno financeiro, uma vez que comprar e revender pode ser muito lucrativo, tanto para o compra quanto para o venda. Mas para ganhar dinheiro com leilão, é importante entender algumas coisas.

Това може да е начинът да се предприеме 

Quando se opta em investir em leilões, não costuma se fazer apenas uma aposta em um simples negócio, mas sim empreender. Assim, comece por criar um balanço das condições atuais da economia.

Това е област, която е привлякла много хора, тъй като е лесна за разбиране и с нисък риск, така че може да бъде както допълнение към текущия доход, така и начин да се захванете и да направите това своя работа.

Реклами

Познайте пазара

Изберете вашата ниша, има няколко продукта, които се продават на търг. При мотоциклетите например е важно да се знае дали превозното средство е в добро състояние, за да бъде препродадено.

Antes de fazer a compra, verifique nas informações daquele lote, se possui algum tipo de defeito, avaria séria ou estética. Nesse caso, um item essencial no planejamento do seu investi

Реклами

mento. Às vezes o gasto com reforma ou manutenção não fazem valer a revenda.

Едно от основните предимства на аукционния пазар са цените на лотовете, които обикновено са доста под пазарната цена на продуктите. В случай на мотоциклети партидата може да има стойност на половината от стойността на закупуване на нов или употребяван мотоциклет, според стойностите, установени от таблицата на FIPE (Fundação Instituto de Pesquisas Econômicas).

Същото може да се случи и с търг за имоти. При добро планиране, познаване на пазара на недвижими имоти и оценка на района, в който се намира имотът, е възможно да имате добри доходи.

Uma das formas comuns no investimento desse tipo de produto, é a compra de um imóvel com 50% ou até mais desconto do valor de mercado do bem, e ainda vender abaixo do valor, gerando uma saída rápida, sem a necessidade de pagamento de condomínio, IPTU, e outros possíveis gastos com o apartamento.

Като начало е необходим определен оборотен капитал, като се има предвид, че стоките се закупуват на цена под пазарната. Възможно е да започнете с по-евтини стоки, с търгове за компютри, мобилни телефони, стоки от Федералната служба за приходите, Федералната полиция и др.

Реклами

Започването с продукти с по-ниска цена също е идеално за постепенно увеличаване на капитала ви, за да придобиете по-големи стоки и да ги препродадете, според вашите очаквания или намерения.

 Как да започнете своята инвестиция, без да напускате дома си

За да участвате в търг, провеждан в мрежата, е необходимо да се регистрирате в посредническата платформа на събитието. На този етап трябва да предоставите данни като:

  • Пълно име; 
  • Имейл и друга информация за контакт;
  • Общ регистър (RG);
  • Индивидуален регистър на данъкоплатците (CPF).

Дори след като вашата регистрация е одобрена, все още не е възможно да участвате в търговете, тъй като трябва да преминете през втора стъпка, която се състои от квалификация. За щастие този процес е много прост и бърз. Просто влезте в регистрираната платформа, изберете търга, в който искате да участвате, и партидата, която ви интересува. 

Струва си да се отбележи, че по принцип трябва да се квалифицирате всеки път, когато искате да участвате в търга на различна стока и че всеки търг има специфични правила, така че обърнете внимание на известията и информацията, налични на уебсайта.

Реклами

0 Коментари

Вашият коментар

Заместител за аватар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

bg_BGBulgarian